Mensen, Dordrecht krijgt een popcornwinkel!

Ben je gek op popcorn? Dan hebben we briljant nieuws voor je. De American Gourmet Popcorn-shop opent haar deuren op de Voorstraat 284 in Dordrecht. Op 18 november is het zover. Dan vieren eigenaren Joshua Allenbrand en zijn partner Mirjam de grote opening.

Joshua is er heel erg enthousiast over. Ruim een jaar geleden verhuisde hij van Kansas City in Amerika naar Dordrecht. In Kansas heeft zijn familie een Allenbrand Gourmet Popcorn-foodtruck waarmee ze op verschillende plekken staan. Het werd tijd om dat hier in Nederland ook maar eens te doen. Nou ja, iets anders dan want een foodtruck is hier niet zo handig en dus besloot hij: we openen een winkel.

“In de zaak kun je eigenlijk alles zien want we maken de popcorn vers voor de klanten”, vertelt Joshua. “De opening wordt een groot feest want we hebben heel veel om te proeven en mensen krijgen korting op de popcorn.” Waarom Dordrecht? “Omdat Dordrecht prachtig is. We hebben gekeken naar plekken om te wonen en ik was meteen verliefd op Dordrecht. De historie ligt hier op straat.”

Van stroopwafel tot cheddar

Het is natuurlijk niet zomaar zoute of zoete popcorn, nee nee er is zelfs een heuse lijst aan smaken. Stroopwafel, kaneel, caramel zeezout en zelfs cheddar kaas is te bestellen.

 

bron: indebuurt.nl

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »